Ook in oktober is er Repair Café in Eeklo

Ook op zaterdag 23 oktober is er een bijeenkomst van het Eeklose Repair Café. Iedereen is welkom met alle soorten elektrisch en ander materiaal, kleren, textiel, kransen of juwelen. Op deze editie worden er ook fietsen hersteld en de politie zal aanwezig zijn om fietsen te registeren.

Er wordt hersteld van 9 tot 12 uur in LDC Zonneheem, Schietspoelstraat 9 in Eeklo. 

Een Repair Café is geen echte hersteldienst maar een plaats waar vrijwilligers samenkomen om allerlei elektrisch en ander materiaal na te kijken en indien mogelijk te herstellen.

Alle herstellingen zijn gratis, behalve eventuele wisselstukken. Die zijn niet voorradig. Als je weet wat er mankeert, is het handig om een vervangstuk mee te brengen. Voor het inzetten van een rits, breng je best een passende vervangrits mee en haal je de oude eruit. Zijn je remblokjes versleten, breng dan passende andere mee.

Weet je niet wat er scheelt of hoe je het moet aanpakken, geen paniek! De herstellers kijken het na en geven je advies. Als er een vervangstuk moet aangeschaft worden, is het dus mogelijk dat je nog eens moet terugkomen met het passende onderdeel.

Organisatie en contact: vzw De Verstelling – deverstelling@gmail.com – 0486 22 00 82