Repair Café zaterdag 22 juni

Op 22 juni vindt Repair Café Eeklo plaats in Wijkcentrum De Kring. Er is ook fietsherstel en mogelijkheid om je fiets te laten registreren. De deuren gaan open om 9.30 uur, het laatste stuk wordt aanvaard om 11.45 uur en om 12 uur sluiten we af.

Na registratie aan het onthaal word je, in volgorde van aankomst en naar gelang het te herstellen voorwerp, doorverwezen naar een reparateur. Die kijkt het na, herstelt waar mogelijk of geeft advies. Ook voor kledij, textiel en juwelen, (hand)tassen ben je er op het juiste adres. Zomen in- of uitleggen, knopen aannaaien, knoopsgaten herstellen, ritsen vervangen, parels rijgen en slotjes vervangen, handtassen herstellen … het kan allemaal. Op elke bijeenkomst in Wijkcentrum De Kring is er fietsherstel en kan je je fiets laten registeren.

Alle medewerkers van Repair Café Eeklo zetten zich vrijwilliger en gratis in. Wie graag wil meewerken aan Repair Café Eeklo is welkom om het huidige team te versterken. Reparateurs (elektro, algemeen, fietsen) en vrijwilligers voor de algemene werking (onthaal, bar, registratie, …) kunnen zich melden. Ook enthousiaste (amateur) fotografen zijn welkom!

Interesse? Contacteer ons! deverstelling@gmail.com of 0486 22 00 82