Repair Café Eeklo op 21 mei in LDC Zonneheem

Op zaterdag 21 mei vindt het Eeklose Repair Café plaats in LDC Zonneheem. Iedereen kan langskomen met (elektrisch) materiaal, kleren, textiel, kransen of juwelen.

Een Repair Café is geen echte hersteldienst maar een plaats waar vrijwilligers samenkomen om allerlei elektrisch en ander materiaal na te kijken en te herstellen. Ook kleren en textiel worden versteld: zomen in- of uitleggen, knopen aannaaien, knoopsgaten herstellen, ritsen vervangen, enz. Voor (parel)kransen en juwelen ben je op Repair Café Eeklo eveneens aan het juiste adres: parels rijgen, slotjes vervangen, hangers aan oorbellen zetten … het kan allemaal.

Alle herstellingen zijn gratis, behalve eventuele wisselstukken. Die zijn niet voorradig. Als je weet wat er mankeert, is het handig om een vervangstuk mee te brengen. Ook voor het inzetten van een rits, breng je best een passende vervangrits mee en haal je de oude eruit.

Weet je niet wat er scheelt of hoe je het moet aanpakken, dan kijken de herstellers het na en geven je advies. Als er een vervangstuk moet aangeschaft worden, is het dus mogelijk dat je nog eens moet terugkomen met het passende onderdeel.

Praktisch
LDC Zonneheem, Schietspoelstraat 9, 9900 Eeklo
Reparaties worden uitgevoerd van 9 tot 12 uur
Het laatste stuk wordt aanvaard om 11.45 uur

Kaart