Repair Café Eeklo op zaterdag 20 juni in Wijkcentrum De Kring – geannuleerd

Gezien de recente maatregelen i.v.m. het bedwingen van de coronacrisis, is deze bijeenkomst geannuleerd.

We volgen de instructies van de overheid op en zullen tijdig communiceren wanneer er nog een bijeenkomst kan plaatsvinden.

Hou het ondertussen veilig en gezond. Info.

Meer dan 20 vrijwillige reparateurs zetten zich elke maand opnieuw in om defecte elektrische toestellen na te kijken en te herstellen. Je kan ook langskomen met kleren en textiel: zomen in- of uitleggen, knopen aannaaien, knoopsgaten herstellen, ritsen vervangen, enz. Ook voor (parel)kransen en juwelen ben je op Repair Café Eeklo aan het juiste adres: parels rijgen, slotjes vervangen, hangers aan oorbellen zetten … het kan allemaal.

Op elke bijeenkomst in Wijkcentrum De Kring is er ook fietsherstel en fietsregistratie.

Alle herstellingen zijn gratis, behalve eventuele wisselstukken. Die zijn niet voorradig. Als je weet wat er mankeert, is het handig om een vervangstuk mee te brengen. Ook voor het inzetten van ritsen, breng je best een passende vervangrits mee en haal je de oude eruit.

Weet je niet wat er scheelt of hoe je het moet aanpakken, dan kijken de herstellers het na en geven je advies. Als er een vervangstuk moet aangeschaft worden, is het dus mogelijk dat je nog eens moet terugkomen met het passende onderdeel.

Hoe werkt Repair Café Eeklo? Lees meer.

Organisatie en contact: vzw De Verstelling – deverstelling@gmail.com – 0486 22 00 82