Repair Café zaterdag 27 april

Op 27 april vindt Repair Café Eeklo plaats in Wijkcentrum De Kring. Er is ook fietsherstel en mogelijkheid om je fiets te laten registreren. De deuren gaan open om 9.30 uur, het laatste stuk wordt aanvaard om 11.45 uur en om 12 uur sluiten we af.

Na registratie aan het onthaal word je, in volgorde van aankomst en naar gelang het te herstellen voorwerp, doorverwezen naar een reparateur. Die kijkt het toestel na, herstelt waar mogelijk of geeft advies. Ook voor kledij, textiel en juwelen ben je op Repair Café aan het juiste adres. Zomen in- of uitleggen, knopen aannaaien, knoopsgaten herstellen, ritsen vervangen, parels rijgen en slotjes vervangen, … het kan allemaal. Wie een rits wil laten inzetten, haalt liefst de oude eruit en brengt een passende nieuwe mee.

Wie weet wat er aan het te herstellen toestel mankeert (stekker, binnenband, remkabel, …), kan dit vervangstuk reeds meebrengen. Voor wie het niet weet, is dat geen probleem, de herstellers zoeken het voor je uit.

Behalve op herstellen, focust Repair Café ook op het uitwisselen van kennis en samenwerking. Dit zorgt voor het behoud van waardevolle reparatiekennis en het opwaarderen van handenarbeid. Ook ontmoeting staat hoog in het vaandel. Tijdens het wachten kan je iets drinken en de kans dat je buurt- en/ of lotgenoten ontmoet en ermee in gesprek geraakt, is groot. Ook dat is een facet van Repair Café!

Alle medewerkers van Repair Café Eeklo zetten zich vrijwilliger en gratis in. Wie graag wil meewerken aan Repair Café Eeklo is welkom om het huidige team te versterken. Reparateurs (elektro, algemeen, fietsen) en vrijwilligers voor de algemene werking (onthaal, bar, registratie, …) kunnen zich melden. Ook enthousiaste (amateur) fotografen zijn welkom!

Interesse? Contacteer ons! deverstelling@gmail.com of 0486 22 00 82